fbpx

Ő itt Barby. Egy szuper-aranyos, életvidám hölgy, akivel decemberben zártuk a – kicsiel több, mint – 3 hónapos Táplálko-ZÓNA programját.

Ahogy minden együttműködés végén szokásos, Barbit is megkérdeztem, szívesen adna-e visszajelzést a közös munkánkról, a tapasztalatairól.

Örömmel tett eleget a kérésemnek, a múlt héten érkeztek tőle az alábbi sorok, amiket Veletek is szeretnék megosztani. Fogadjátok szeretettel!

Nekem roppantul tetszett, hogy mennyire felkészült voltál alkalomról-alkalomra.

Lenyűgözött a tudásod, mily szerteágazó és hogy mennyi minden öszzefüggés van az étkezés, vegyszerek, táplálékkiegészítők és még sok minden között, amire az ember nem is gondol. Ezért sajnálom, hogy nem ismertelek meg hamrabb, lehet, hogy egészségem nem romlott volna el ennyire.

Lenyűgözött az elhivatottságod és stabilitásod a munkád irányában.

A konzultációink, érzelmekben kifejezve

A heti gyakoriságú, személyes konzultációkról így írt:

Nekem olyanok voltak a találkozók, mint egy gyereknek a játékbolt. Hétről-hétre izgatottan mentem a találkozónkra, hogy mi újat fogsz mondani. Valami érdekeset, szokatlant, de evidenset, amire az ember nem is gondol…

Csodálatam a tudásodat és elhivatottságodat, nagyon átjött, hogy szereted amit csinálsz és értesz is hozzá. És hát persze Te 100%-ban használod is! Amit ugye nekem még eléggé be kell illesztenem a mindennapokba.

Nagyon sajnálom, hogy vége lett.

Eredmények

Megkérdeztem Barbit, mit nyert a közös munkánk során, akár a számszerűsíthető, akár a nem számszerűsíthető eredményekre nézve.

Tudást nyertem, felnyitottad a szemem, hogy mennyi minden összefüggés van egy csomó dolog között. Amit eszünk, az milyen hormonokat, zsírt, stb… állít elő, ami rossz, ha rosszat eszünk és jó (normális) test működéshez vezet, ha figyelemmel kísérjük, mivel érintkezünk kívül/belül a szervezetünkben.

Ugye én nem vagyok fanatikus típus, soha életemben nem fogyókúráztam, így nálam nem történt nagy súlycsökkenés, viszont azóta sokkal megfontoltabban étkezem. És ha a munkahelyen vásárolok ételt a menzán, akkor a nekem legmegfelelőbbet választom.

Köszönöm a türelmedet és kitartásodat irányomban! 🙂

Üzenet

Arra a kérdésre pedig, mit üzenne azoknak, akik hajlanak rá, hogy változtassanak a táplálkozásukon, életmódjukon, de még hezitálnak, Barbi ezt felelte:

Érdemes belekezdeni, megéri! A Te tested és lelked nyer rajta!

Barbi a Professional csomagot választotta, ami a leghosszabb mentorálási idővel és a legrészletesebb ismeretanyag-átadással jár.

Ha Téged is inspirálnak Barby tapasztalatai és Te is szeretnéd a táplálkozásodat, életmódodat az egészséged szolgálatába állítani, akkor keress bátran, Neked is örömmel és szeretettel segítek!

Ne feledd: ha jól eszel, jól leszel! 🙂

Ha pedig jól jönne a döntésedhez egy kötelezettség-mentes „kérdezz-felelek”, akkor

hívj fel  vagy írj nekem bátran a hello@taplalkozona.hu email címre és igyekszem segíteni a döntésben is.

Pin It on Pinterest