Ételintolerancia
Az ügyfeleimmel való fogalalkozás során egyre inkább tapasztalom, hogy nagyon sokan érintettek ételintoleranciában. Sokszor úgy érkeznek hozzám az emberek, hogy vizsgálatról-vizsgálatra járva sem javult érdemileg a kép, nem derült ki, mi áll a diszfunkciók,...
Miért ne sajnáld az időt az ételkészítésre? – 1. rész
Gondolkodós írással jövök. Ahhoz szeretnék pár támpontot adni, miért ne sajnáld az időt az ételkészítésre. Nem biztos, hogy népszerű leszek. De nem baj. Magam is tisztában vagyok vele, hogy a mai világban, a jelen élelmiszeripari környezetben és táplálkozási...
Energiagolyó variációk
Nemrégiben babalátogatóba voltunk hivatalosak egy cuki családhoz, s ajándék gyanánt többek között egy home-made nyers tortát is vittünk nekik. Ennek a nyers tortának az alapját továbbgondolva született meg az energiagolyó - a gyermekeim nyelvezetével élve "Energy...
Amit legjobban szeretek a munkámban… (4. rész)
… amikor visszajelzést kapok az ügyfeleimtől Még mindig tart a sorozat: mi mindent szeretek a munkámban. Mert ugye szinte mindent szeretek benne. Ahogy a sorozat legutóbbi részében ígértem, ezúttal egy olyan dologról írok részletesebben, ami összefüggésben áll a...
Amit legjobban szeretek a munkámban … (3. rész)
…mentorálásban, ismeretátadásban, gyakorlati segítségnyújtásban Tovább folytatódik a sorozat, amelyben betekintést nyújtok, mi minden tartozik a munkámhoz szakmai vonatkozásokban és azon túl, s hogy egy-egy feladatrészben mit szeretek a legjobban. Az előző...
Amit legjobban szeretek a munkámban… (2. rész)
... a szakmai fejlődéssel, önképzéssel kapcsolatban.Folytatódik a sorozat, amiben betekintést nyújtok, mi minden tartozik a munkámhoz szakmai vonatkozásokban és azon túl, illetve hogy egy-egy feladatrészben mit szeretk a legjobban. Az előző sorozatrészben ígértem,...
Szilvi története
Az elmúlt hónapok szokatlan kerékvágása miatt már igencsak régen hoztam friss visszajelzést az ügyfeleimtől. Pedig a pandémiás időszak sem telt tétlenkedéssel, így van jó pár sikersztori a tarsolyomban. Szeretnék bemutatni Nektek egy csodakedves hölgyet, Szilvit, aki...
Amit legjobban szeretek a munkámban… (1. rész)
... az ügyfeleimmel való foglalkozásban.Néhány hete útnak indítottam egy sorozatot, amiben adtam egy kis betekintést, mik a Táplálko-ZÓNA fogaskerekei, azaz mi minden tartozik a munkámhoz szakmai vonatkozásban és azon túl. Ígértem, azt is megsúgom Nektek, hogy egy-egy...
Mi az a funkcionális táplálkozás?
Az utóbbi időben többször találkoztam azzal, hogy az emberek számára a funkcionális táplálkozás kifejezés olyan homályos, ködös, nehezen érthető. Nem igazán elképzelhető számukra, mert túl sok konkrétum még nem társul hozzá a fejekben. Szeretnék ezért most néhány...