fbpx

Hepp Gréta, pre- és rehabilitációs tréner

Miért lettünk partnerek?

Grétivel egy vállalkozói közösségben ismerkedtem meg, egy kis létszámú offline találkozó során.

Ebben a közösségben olyan vállalkozók vannak jelen, akik a márkájukat szívvel-lélekkel, #lovebrand-ként építik. Emellett a legfőbb közös jellemvonásuk, hogy amit vállalkozásként csinálnak, annak nem a haszonszerzés az indítéka, hanem a küldetéstudat. A szaktudásunkat abban kamatoztatni, hogy az emberek életét segítsük jobbá tenni.

A megközelítéseinkben, szemléletünkben számos közös vonás és azonosság található, ami mindkettőnk munkáját alapjaiban határozza meg.

  • Mindkettőnk hivatásában elemi indíték a segítés szándéka, illetve az, hogy ez a szakmai alapoktra és tudásra helyezett segítségnyújtás az emberek egészségét szolgálja.
  • Ugyancsak azonos célunk, hogy segítsük az embereket a tudatosságban, hogy az egészségi állapotukat, általános közérzetüket befolyásoló területeket ne véletlenszerűen, hanem az egészséget célzó tudatossággal alakíthassák.

Más-más területen segítünk az embereknek, ezek ugyanakkor remekül összekapcsolhatók: a táplálkozás és a mozgás – mint az egészséget szolgáló életmód részei – remekül kiegészítik és erősítik egymást. 

Grétivel több együttműködésben is részt vettünk már.

Ismerjétek meg Grétit egy kicsit jobban!

A munkám számomra hivatás.

 Boldog vagyok, hogy megtaláltam azt a tevékenységet, amit örömmel végezhetek, és sokatoknak segíthetek vele. 

Pre- és rehabilitációs trénerként hiszek a folyamatos fejlődésben, így én is folyton képzem magam. 

 

Tanultam Rómában, ahol sport fizioterápiára szakosodtam és a mesterszakos diplomámat ott szereztem meg. A Rómában eltöltött két év alatt rengeteget tanultam, a gyakorlati helyem egy sportrehabilitációs intézetben volt, ahol saját pácienseket is kaptunk az első pillanattól kezdve.

 

2016-ban diplomáztam, és azóta pedig célirányosan keresem azokat a területeket, amikkel szívesen foglalkozom és új tudásra tehetek szert.

“Rómában ismerkedtem meg a holisztikus szemlélettel, amivel a mai napig dolgozom. Ez azt jelenti, hogy egy egészként vizsgálom az emberi testet és így próbálok megoldást találni a problémára.

Az itt eltöltött két év alatt rengeteget tanultam, a gyakorlati helyem egy sportrehabilitációs intézetben volt, ahol saját pácienseket is kaptunk az első pillanattól kezdve. A legérdekesebb résznek azt találtam, amikor a sportolót már a rehabilitáció közepétől sportspecifkus edzésekkel, feladatokkal készítettük fel a visszatérésre. A fejlődést végig monitoroztuk, végig mértük, így biztonságosan tudtuk visszaengedni a játékosokat a csapatukhoz. 

 

Az évek alatt számos továbbképzésen vettem részt, mert úgy gondolom, hogy ez az a szakma, ahol folyamatosan fejlődni kell. Mindig vannak új módszerek, új lehetőségek, amiket be tudok építeni a foglalkozásokba.

Azóta már saját vállalkozás keretében segítem a hobbi és profi sportolókat abban, hogy a sportáguknak megfelelően megelőzzék a problémákat, kijavítsák az esetleges tartás- vagy mozgáshibákat, így minél jobb teljesítményt tudjanak elérni és elmúljanak a fájdalmaik. 

 

Az egyéni terápiák, tréningek mellett olyan szolgáltatásokkal fejlesztem a vállalkozásom, amire a vendégeimnek, közösségemnek igénye van.

 

Lehet hozzám jelentkezni állapotfelmérésre, fájdalomterápiára, vagy a Mozgasd át magad! előfizetős csoportomba, ahol rendszeresen különböző mozgásos videókkal (mobilizáció, fascia tréning, erősítés) várlak.”

Keressétek Grétit bizalommal az elérhetőségein!

Weboldal: https://hepprehab.hu

Facebook oldal: Hepp Gréta, pre- és rehabilitációs tréner

Eddz tudatosan Hepp Grétivel! ingyenes fb csoport

Mozgasd át magad! előfizetői fb csoport

 

 

 

Pin It on Pinterest