fbpx

KONZULTÁCIÓ

funkcionális táplálkozás tanácsadás
60 percben

Akik régebb óta követnek, tudják, hogy egy alkalmas tanácsadást korábban csak ritkán, indokolt esetben vállaltam:

alapvetően a funkcionális táplálkozás csomagjaim keretében, komplex programok formájában segítettem az ügyfeleimnek – szinte kizárólagosan.

Több éves tanácsadói munkám során azonban egyre inkább tapasztalom azt, hogy gyakran adódik olyan helyzet,
amikor nincs lehetőség vagy nincs szükség komplex csomag igénybevételére,

sok esetben elegendőnek és hatékonynak bizonyul egy 60 perces konzultáció is.

Például…

…amikor csak bizonyos kérdésekben kell a megerősítés vagy az irányba állítás, útbaigazítás,

…amikor már egy jól kialakított rutinban kell egy kis finomhangolás,

…amikor már helyesen megalapozott ismeretekkel jó mederben halad az életmódváltás, de csökkent a lendület vagy adódott egy kis nehézség és ezen kell átbillen(te)ni,

…amikor még csak a barátkozás fázisában tart az életmódváltás és az egészséget támogató táplálkozás iránti igény és ennek az első lépéseihez, fokozatos bevezetéséhez kell csak néhány kapaszkodó, következő támpont.

Éppen ezért, hosszas tanakodás után arra jutottam, hogy a konzultációkat beemelem az állandó szolgáltatásaim közé, vagyis

folyamatosan elérhetővé teszem a konzultációkra való jelentkezést.

Nézzük, mit tartalmaz egy konzultáció és kinek lehet ideális!

Milyen esetekben érdemes jelentkezned konzultációra?

💡 Szeretnél tisztá(bba)n látni a különféle táplálkozási irányzatok, ajánlásrendszerek sűrűjében, s ehhez szeretnél eligazodási pontokat, személyre szabott iránymutatást.

💡 Konkrét kérdéseid vannak a saját táplálkozási szokásaiddal kapcsolatban, s szeretnéd lecsekkolni, melyek azok ezek közül, amelyek támogatnak Téged és melyek azok, amik helyett jobb lenne más szokásokat kialakítani.

💡 Egyelőre nincs bátorságod belevágni egy komplex csomagba, először szeretnél inkább tapasztalatot szerezni egy egy alkalmas tanácsadáson.

💡 Olyan a jelenlegi élethelyzeted, amiben nincs realitása most egy hosszabb együttműködésben, mentorálásban részt venned, de már egy 60 perces konzultáció is sokat segítene az irányok, legfőbb támpontok meghatározásában, hogyan haladj az egészséged érdekében a táplálkozás terén.

💡 Egy adott témában szeretnél konkrétabb összefüggéseket megérteni (táplálkozás-életmód összefüggésben): a konzultáción ezekről szeretnél beszélgetni.

💡 Úgy érzed, sok mindent már tudatosan és rutinosan alakítasz a táplálkozásodban, életmódodban, csak pár kérdésben szeretnél megerősítést vagy útbaigatítást.

💡 Szeretnél olyan tippeket, tanácsokat, ajánlásokat kapni, amelyek az immunitás-táplálkozás összefüggéseit veszik nagyító alá és segítenek, hogy a táplálkozásoddal erős védelmi rendszert érj el és tarts fenn.

Mire számíts, ha részt veszel egy Táplálko-ZÓNA konzultáción?

Életszerű, konkrét támpontokat adok egy számodra működő, egészségedet támogató, ezáltal a célodat elősegítő táplálkozás kialakításához.

✅  Sorra vesszük azokat az ételeket, élelmiszereket, amelyek a támogatóid lehetnek, illetve azokat is, amelyek pont, hogy gátolnak a célod elérésében.

✅  Összeáll majd számodra a kép, hogyan lehet egy színes, változatos, tápláló, élvezhető étrendet úgy kialakítani, hogy az könnyedén váljon a minennapok rutinjává, életmódszerűen.

✅  Teljes figyelemmel, Rád szabottan igyekszem minden kérdésedre válaszolni, illetve a Téged foglalkoztató témákban érdemi összefüggésekre rámutatni.

✅  Ha olyan kérdésről beszélgetünk, amelyhez tudok segédletet is adni Neked, azt a konzultációt követően emailben elküldöm számodra.

✅  A konzultációt egy kötetlen beszélgetés formájában tartjuk.

✅ A beszélgetésünket maximálisan hozzád igazítva alakítjuk, ugyanakkor azt a komplexitást nem tudom vállalni 60 percben, mint amit egy funkcionális csomag keretében nyújtani tudok. Ha a konzultáció alapján úgy döntenél, hogy mégis beiratkozol valamelyik csomagra, akkor a konzultáció díját beszámítom a csomag árába. 

Mi NEM lesz a konzultáción?

🚫 Nem fogok kalóriaszámolgatós módszert ajánlani Neked.

🚫 Nem termékajánlásokról fog szólni a konzultáció, csak akkor fogok ilyen jellegű ajánlást adni, ha Te igényled és én is indokoltnak látom.

🚫 Semmit nem fogok rádbeszélni vagy rádtukmálni, a beszélgetés során tanácsokat, ajánlásokat adok funkcionális megközelítéssel, de hogy Te mit valósítasz meg belőle, abból én semmit nem kérek számon. 🙂

Várlak tehát szeretettel konzultációra, ha

😊 nyitott vagy arra, hogy megértsd az összefüggéseket az életmódod, a táplálkozásod és a szervezeted működése között – akár az immunrendszered, akár a hízás-fogyás, akár más vonatkozásokban

😊  szeretnéd a táplálkozásodat tudatosan úgy alakítani, hogy elérd a számodra ideális testtömeget, formát

😊  nem instant megoldásokat keresel, hanem kész vagy tenni és változtatni is magadért

😊  közérthető, gyakorlatias ismereteket szeretnél, amiket akár azonnal elkezdhetsz a gyakorlatban alkalmazni

😊  szereted a finom, változatos, ízletes és színes ételeket, amikből könnyedén, időhatékonyan és életszerűen alakíthatsz ki egy rutinos táplálkozást, ami hozzásegít a fizikai céljaid eléréséhez és az elért eredmények megtartásához.

Mit mond, aki már járt Tápláko-ZÓNA konzultáción?

Szívből köszönöm azt a kedvességet és sok információt, amit kaptam tőled! Nagyon köszönöm az összes anyagot és utánajárást is.
Nagy élmény volt veled beszélgetni, nagyon átjön, hogy ennek a rendszernek te is lelkes tapasztalója vagy, különösen tetszett, hogy a családodat is behoztad példának!
❤
Nekem nagyon jól esett, hogy ítéletmentesen mutattad be nekem ezt a rendszert, amiben te is teljes szívvel és meggyőződéssel hiszel és természetesen tudod is!
Éreztem a segítő szándékod és a támogató jelenléted! 
Szívből ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy egészségesebb, funkcionálisabb életmódot!
Köszönöm! 👌
Zolák-Hegyi Andrea

Anna 60 perces nyári konzultációját teljesen kimaxoltuk. Előre elkülhettem a kérdéseimet, így minden témára jutott idő.

Anna nagyon érti a dolgát, nagyon nagy tudása van az egészséges táplálkozásról, amiből pontosan tudja, hogy nekem melyik kis részlet kellett.

A saját jegyzeteimhez még kiegészítéseket, linkeket is kaptam emailen.

Nem is gondoltam, hogy ennyi minden belefér.
Köszönöm!!

Klári

Kösznöm a mai konzultációt!
Nagyon megnyugtató volt számomra, hogy elméletben sok mindent jól gondolok, vagy épp ráérzek, ám ami nagyon hiányzik, az a megvalósítás. Sok hasznos tippet kaptam Tőled, hogy hogyan tudok elindulni kis lépésekkel, szokások átalakításával. Nagy változások nem férnek most bele a jelenlegi élethelyzetembe, de apró sikeréményeknek szeretnék örülni. Már az is sokat lendített előre, hogy végre elmentem az évek óta (khmm…) halogatott laborvbiszgálatokra és a segítségeddel, hozzáértéseddel sikerült is értelmezni a kapott eredményeket.
Szeretetel ajánlom mindenkinek, hogy ha változtatni szeretne a táplálkozásán, de épp nem fér bele az életébe egy hosszabb folyamat, töltsön el Veled akár csak egy órát.
Nagyon sok kérdés megválaszolására elég ennyi idő, és indulásnak, iránymutatásnak, apró változtatások elkezdésének nagyon jó alapot ad.
Mindent köszönök, és jelentkezem majd, hogy hogyan haladok!
Márti

Csak ajánlani tudlak: a konzultáció veled mindig a nap fénypontja! 😊 
Olyan jól strukturált, érthető formában adod át a tudást, szuper támogatással, hogy nagyon hamar rutinná vált a váltás. 😊

Szuper, nyugtató, feltöltő a személyiséged, nagyon szeretem a kommunikációdat, ahogy teljesen érhetővé varázsolsz minden témát! ❤

Klaudia

Technikai infók:

A konzultáció időtartama:

60 perc

(hétköznapokon 9:00 és 17:00 között,
előre egyeztetés szerint)
.

A konzultáció díja:

15.000.- Ft/fő

(ÁFA-mentes)

Fizetés:

előre átutalással

A konzultáció jellege:

Jelentkezés menete:

Konzultációra jelentkezéshez kérlek, töltsd ki és küldd el a lentebb található jelentkezési űrlapot!

Az űrlap elküldését követően érkezni fog emailben egy automatikus visszaigazolás, amelyben az átutaláshoz szükséges adatok is szerepelnek.

3. lépés - átutalás

konzultáció megrendelése a kifizetéssel válik érvényessé.
A fizetést átutalással tudod teljesíteni, a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül.

 

Miután a konzultáció díja rendben beérkezett, emailben küldöm számodra az elektronikus számlát.

Ezzel egyidőben telefonon hívlak és egyeztetjük a konzultáció időpontját.

5. lépés - állapotfelmérés

Emailben megerősítésként elküldöm a konzultáció egyeztetett paramétereit (időpont, helyszín/mód), valamint egy néhány kérdést tartalmazó kérdőívet, amelyet ha kitöltve visszaküldesz, ezek mentén is készülök a veled való beszélgetésre.

 

Jelentkezz itt, várlak szeretettel!

A jelentkezési űrlap kitöltését és elküldését követően érkezni fog egy automatikus email, amely tartalmazni fogja a jelentkezésed visszaigazolását, a díj kifeizetéséhez szükséges adatokat, illetve a további lépésekkel kapcsolatos tudnivalókat.

Pin It on Pinterest