fbpx

Az ügyfeleimmel való közös munka gyakran olyan, mint egy felfedező túra.

Felfedezése, kitapasztalása egy új útnak,

megismerése az úton való eligazodási, tájékozódási, értelmezési pontoknak,

a haladást segítő vagy nehezítő körülményeknek.

Kipróbálni különféle sebességet és megfigyelni, mi hogyan befolyásolja a haladási tempót.

Járni olyan szakaszokon is, ahol nagyon is felértékelődnek a védőkorlátok: ahol érthetővé válik, ezek a korlát(ozás)ok nem a szabadságunkat akarják korlátozni, hanem az életünket, a jól létünket védik.

Haladni és tapasztalni a változást, miközben változnak körülöttünk az évszakok.

 

Felfedezése egy új iránynak, új szokásoknak és megannyi szépségnek, csodának, amire rátalálhatunk eközben, ami talán eddig is körülöttünk volt, mégsem sikerült észrevenni, megfogalmazni.

🛣És ami a legnagyszerűbb és legizgalmasabb: felfedezni saját magunkat, megismerni a saját működésünknek olyan összefüggéseit, ami döntően befolyásolja a mindennapos közérzetünket, teljesítő képességünket és magát az egészésgünket.

💝 Magdival nagyszerű 3 hónapot töltöttünk együttműködésben, ami rengeteg felfedezéssel, élménnyel és sikerrel járt. Amellett, hogy anyuka és vállalkozói szerepében (Magdi webdesign) is példaértékűen helytállt, ráadásul játszi könnyedséggel vett egy olyan „akadályt”, mint a karácsonyi ünnepek.

💝 Magdi egy csodás ügyfelem volt, rendkívül céltudatosan, fegyelmezetten indult el az úton, ahol most már elengedett kézzel is rutinosan, magabiztosan, eredményesen halad.

💝 Számomra is rendkívül inspiráló volt a lelkesedése, motiváltsága és mint mindig, most is sokat tanultam én is, mialatt együtt dolgoztunk.

Fogadjátok szeretettel Pálffy Magdi gondolatait az együttműködésünkről, az ő felfedező útjának eddigi szakaszáról,

amit egy mini-interjú formájában szeretnék megosztani veletek.

Tapasztalatok

Összességében mik voltak a tapasztalataid, benyomásaid az együttműködésünkkel kapcsolatban, hogyan értékeled a közös munkánkat?

„Nagyon üdítő volt az egész folyamat, a beszélgetéseinket pedig külön vártam, mert olyan volt veled a beszélgetés, mintha napfényt szívtam volna magamba: feltöltött, jó kedvvel töltött el.

Az eredményeket illetően nagyon durva volt megtapasztalni, hogy nálam az alvás és a stressz mennyire befolyásolja az egész hízás-fogyás folyamatot. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a nyugiban és sok alvással teli karácsonyi időszakban is csak fél kilót híztam (pedig sütizés volt bőven), de ahogy visszatértem a most már normálisnak tartott étrendemhez, amit a segítségeddel alakítottam ki, pár nap alatt le is adtam a felesleget.

Már a helyes étrend és szokások kialakítása is minőségi változást hozott az életembe, annak tudatosítása, hogy az alvás és a stressz milyen hatással van a súlyomra pedig adott egy újabb löketet. Úgy, hogy most már a kajára való odafigyelés nem jelenet akkora “terhet”, ez utóbbi két normalizálása újabb súlycsökkenéshez vezetett. Ha már ezek is rutinból fognak menni, akkor következik a rendszeres mozgás, ami egy újabb “harc” lesz önmagammal, de már nem félek tőle, mert a TE türelmed engem is megtanított türelmesebbnek lenni magammal.

Egyébként ez is nagyon tetszett, hogy Te sem akartad, hogy mindenen egyszerre változtassak. Mindig ott volt a szempont, de sosem voltál erőszakos, feddő vagy neheztelő, mert csak 5 órát aludtam, vagy elmaradt a reggeli torna. Sőt, hatalmas empátiád van, ami nekem szintén biztonságérzést adott, hogy tudjak, merjek változtatni.

Az is nagyon tetszett, hogy mindig őszintén és felkészülten válaszoltál a kérdéseimre, nagyon világosan és érhetően magyarázol, az átküldött anyagok is könnyen feldolgozhatóak voltak.

A recepteket azóta is imádom és most már kezdek kísérletezni is a saját “kereteimen” belül.

Eredmények, változások

Mit nyertél az emúlt időszakban a közös munkánk során? Kérlek, itt gondolj mind a számszerűsíthető, mind a nem számszerűsíthető eredményekre is!

„A program alatt újra pontossá vált a mensesem és azóta is kiszámítható.

A program alatt elindult a fogyás, illetve a súlymegtartás.

A program után volt lehetőségem jobban megtapasztalni az alvás előnyeit, melynek köszönhetően tovább fogytam, most 56,3 kg vagyok. Biztos vagyok benne, hogy fogom tudni tartani a súlyom, és annak köszönhetően, hogy sokat beszéltünk a ciklus-étrend összefüggéseiről, már sokkal jobban kezelem a szédnhidrát-éhséges időszakokat is, ami korábban az elhízás útján elindított.

Biztos vagyok benne, ha a sportot is sikerül beiktatnom, újra közelebb kerülök a testem ideális súlyához, kiváncsian várom, hogy mi lesz az. (Ja, mert ezt is elengedtem közben, hogy nekem x kilónak KELL lennem.)”

Milyen tartós változásokat hozott számodra ennyi idő alatt a Táplálko-ZÓNA Dynamic-programja?

„Súlymegtartás, jobb életminőség,

sokkal kevesebb emésztési zavar és puffadás,

farkaséhség szinte teljes megszűnése, pedig vmikor csak 3x eszem egy nap.”

Az ismeretek újra felfedezése, tanulságok

A korábbi ismereteidhez képest mennyire nyújtottak újat az ismeretanyagok, gyakorlati segédanyagok? Mennyire segítettek az eligazodásban, technikai kivitelezésben?

„Sok mindenről beugrott, hogy vmikor én erről már tanultam, olvastam, de nem maradt meg bennem mélyen, voltak teljesen új dolgok is, illetve külön-külön tudtam, hogy pl fontos az alvás, a helyes étrend, de hogy a saját bőrömön ennyire megtapasztaljam az összefüggéseket, az durva volt. Összeálltak a mozaikok.”

Milyen tanulságok fogalmazódtak meg benned az elmúlt időszakban, akár a saját tapasztalataid, megfigyeléseid, akár az átadott ismeretek alapján?

Türelmesnek kell lennem önmagammal és sokkal jobban kell szeretnem magam.

Kifelé könnyű mondani másnak, hogy “ne zsigereld ki magad”, és közben észre sem vettem, hogy vmilyen szinten én is ezt csináltam magammal.”

Üzenet

Mit üzennél azoknak, akik hajlanak rá, hogy változtassanak a táplálkozásukon, életmódjukon, de még hezitálnak?

Kilókat (főleg, ha sok rakódott le az évek alatt) bármilyen diétával könnyen le lehet adni, de ahhoz, hogy a súly megmaradjon, teljesen életmódot is kell váltani, de ezt sem mindegy hogyan.

Anna azonban ennél többet tud, természetes módon, szerek nélkül ér el fogyást és segít kialakítani a valóban személyre szabott étrendet. Már régóta nem ittam tehéntejet, fehér lisztes dolgokat, inni is eleget ittam, viszonylag sok zöldséget is ettem és mégis elindultam újra a hízás útján, ami kétségbeejtő volt, hisz a “nagykönyv” szerint egészségesen éltem.

Anna megmutatta hol vannak nálam az elcsúszási pontok, mit hagyjak el és mit vegyek vissza az étrendembe, mindezt úgy, hogy egy percig nem éreztem, hogy diétáznék.

Akár fogyni szeretnél, akár csak megszabadulni néhány zavaró emésztési problémától, vagy ha úgy érzed Te mindent megteszel az egészségedért, mégsem látsz eredményt magadon, akkor Anna a Te embered!”

Ha Téged is inspirál Magdi története és a sikerek, amit a Táplálko-ZÓNA programmal elért, akkor keress bátran, Neked is örömmel és szeretettel segítek!

Nézz szét a funkcionális táplálkozás tanácsadás csomagjaim között és találd meg, amelyik számodra megfelelő!

Ha pedig jól jönne a döntésedhez egy kötelezettség-mentes „kérdezz-felelek”, akkor hívj fel

vagy írj nekem bátran a hello@taplalkozona.hu email címre és igyekszem segíteni a döntésben is.

Pin It on Pinterest