fbpx

Deák Anita, egészség-tanácsadó
naturaplaza.hu

10% kedvezménnyel

Miért lettünk partnerek?

Anitával egy vállalkozói közösségben ismerkedtem meg.

Ebben a közösségben olyan vállalkozók vannak jelen, akik a márkájukat szívvel-lélekkel, #lovebrand-ként építik. Emellett a legfőbb közös jellemvonásuk, hogy amit vállalkozásként csinálnak, annak nem a haszonszerzés az indítéka, hanem a küldetéstudat. A szaktudásunkkal segíteni az emberek életét jobbá tenni.

Az egészséggel kapcsolatos megközelítéseinkben, szemléletünkben Anitával már az első beszélgetéskor megtaláltuk a közös hangot, az azonos vonásokat, a hasonló irányokat. 

Más-más eszközökkel segítünk az embereknek, ezek az eszközök, lehetőségek ugyanakkor remekül kiegészítik és erősítik egymást. Mivel ezt már a megismerkedésünkkor felismertük, mindketten úgy gondoltuk, hogy a tudásunkat, kompetenciáinkat együtt is érdemes az emberek egészségének a szolgálatába állítani. 

Ismerjétek meg Anitát egy kicsit jobban!

“Deák Anita vagyok, egészség-tanácsadó.

Segítek az egészség alapjait helyreállítani vitaminok és gyógynövények használatával.

Számos egészségügyi probléma valamilyen tápanyag hiánya miatt alakul ki. Ezek pótlásával javíthatunk az egészségünkön.
Sajnos manapság az ételeinkből már nem jut elegendő tápanyaghoz a szervezetünk, ezért étrend-kiegészítőkkel ajánlott a pótlás.

Sok egészségügyi gond javítható, ha helyreállítjuk a szervek normál működését. Ezeket különböző gyógynövényekkel érhetjük el.

Én abban segítek, hogy ki tudj igazodni az étrend-kiegészítők között, és megmutatom, hogy az szervezetnek milyen egészségmegőrző kúrákra van szüksége.”

“2003 óta foglalkozom egészségmegőrző termékekkel. Előtte is sokszor találkoztam ilyenekkel, hiszen édesanyám 1992-ben az elsők között nyitott Magyarországon gyógynövényboltot. 2003-ban vettem át a boltot, amikor sajnos elveszítettük őt a leukémia miatt.

A halála indított el azon az úton, amin a mai napig haladok.

Abban hiszek, hogy könnyebb az egészséget megtartani, mint a betegségből meggyógyulni, és a szervezetünket támogatnunk kell, azért hogy meg tudja tartani az egészségét. Azt vallom, hogy amíg lehet, addig ne szedjünk feleslegesen gyógyszereket, ha meg lehet oldani máshogy. 

2003 óta élek gyógyszer- és vegyszermentesen, és figyelek arra, hogy megtartsam a szervezetem egyensúlyát. Úgy gondolom, hogy ha egészségesek vagyunk, akkor nem kell magunktól semmit megvonni, csupán mértékkel kell mindent fogyasztani. Nem vagyok híve semmilyen hosszabb időn keresztül tartott diétának, mert ha valamit elveszünk a szervezetünktől, akkor hiányállapotok alakulhatnak ki. A vegyes, minőségi étrend és táplálék-kiegészítők híve vagyok!”

/Idézet Anita bemutatkozásából, naturaplaza.hu/

Anita történetéről és szemléletéről itt olvashattok részletesebben.

Anita Bio Sziget gyógynövényboltja Mélykúton található, webáruházában pedig az ország bármely pontjáról elérhető a támogató kínálat.

Így ír Anita a forgalmazott termékekről:

“Az áruházban olyan termékeket találsz, amelyekről meggyőződtem, hogy megfelelő minőségű alapanyagokat használnak, és valós szaktudás van mögötte, így tényleg hatásosak, nem csak a profit miatt dobták őket piacra.

Én csak olyan cégekkel dolgozom együtt, akiknek fontos, hogy megfelelő hatóanyag tartalom legyen a termékükben, és jó ár- érték aránnyal rendelkezzenek! Ezekkel a termékekkel nem találkozhatsz televízió reklámban, viszont annál gyorsabban helyre tudják állítani az egészségedet!”

A termékpaletta igen széles: rengeteg féle kategóriában találhatunk

  • egészségtámogató kiegészítő tápanyagokat,
  • vegyszermentes háztartáshoz kapcsolódó termékeket,
  • egészséges élelmiszereket, de még
  • gyógypapucsokat is.

Vásárolj
kedvezményesen!

Anitával közösen kialakítottunk egy kuponkódot,
ami 10% állandó kedvezményt jelent számodra a naturaplaza.hu webáruház minden teljes áras termékére.

A kuponkód: TAPLALKOZONA

10%-os kedvezmény tehát a NaturaPláza webáruház termékeire – rendelési értéktől függetlenül – a TAPLALKOZONA kuponkóddal!

FONTOS!

A kedvezmény csak a teljes árú termékekre vonatkozik, ha akciós termék is van a kosárban, úgy nem érvényesíthető a végösszeg-kedvezmény. 

Élj a kedvezményes lehetőséggel – Neked hoztuk létre💝 – és természetesen élvezd a támogatást az egészséged terén!

Pin It on Pinterest