fbpx

Az elmúlt hónapok szokatlan kerékvágása miatt már igencsak régen hoztam friss visszajelzést az ügyfeleimtől.

Pedig a pandémiás időszak sem telt tétlenkedéssel, így van jó pár sikersztori a tarsolyomban.

Szeretnék bemutatni Nektek egy csodakedves hölgyet, Szilvit, aki december végén jelentkezett hozzám a Simple funkcionális táplálkozás csomagra és remek eredményekkel zajlott – zajlik a mai napig is – az együttműködésünk.

A közös munkát januárban kezdtük és miután eltelt a négy hetes mentorálási időszak, Szilvi továbbra is kérte, igényelte a támogatást, így – bár ritkább gyakoriságú konzultációkkal – azóta is kapcsolatban vagyunk.

Szilvi céltudatosan és elszántan tett (és tesz) magáért, az egészségéért a táplálkozásával, életmódjával.

Amikor a heti rendszerességű mentorálási időszak végéhez értünk, Szilvi remek gondolatokat osztott meg velem arról, amiket tapasztalt, amiket megélt a közös munkánk során.

Nagyon komplex elemzést kaptam az étkezési szokásaimról, a testem állapotáról, illetve hogy min kell változtatnom ahhoz, hogy egészségesen táplálkozzak és ezt hogyan tegyem. 

A pár heti közös munkánk alatt 5 kg-ot sikerült fogynom, aminek nagyon örültem és rengeteg hasznos tanácsot kaptam, amit könnyen be tudok építeni a mindennapokba.

Főként gondolkodásbeli változásokat kaptam, amikkel biztonsággal megalapozhatom a jövőbeli táplálkozásomat. Rávilágított arra [a program], hogy mennyire fontos ebben is a tudatosság és az önfegyelem.

Szilvi tanulságként nagyon fontosnak tartja, hogy

a táplálkozásban is tudatos és következetes legyek.

Azoknak pedig, akik fontolgatják, hogy változtassanak a táplálkozásukon, életmódjukon, de még nem sikerült elhatározniuk a döntést, ezt üzeni:

Ne féljenek változtatni, a siker a komfortzónán kívül van.

Amikor arról kérdeztem Szilvit, mi jut eszébe, ha érzésekben, érzelmekben kellene megfogalmaznia, mit nyújtottak számára az elmúlt hónapok, ezt válaszolta:

Maximális törődést és megértést kaptam Tőled. 

Sokkal több volt ez, mint amire a program leírás alapján számítottam.

A képen Szilvit láthatjátok az oklevelével, amit meglepetésként kapott a záró konzultáción.

Néhány hete pedig egy újabb friss visszajelzés is érkezett Szilvitől a Táplálko-ZÓNA facebook oldalon:

„Szívből ajánlom mindenkinek, akiben a táplálkozásával kapcsolatos kérdések merülnek fel.

Annától mindent kaptam, tanácsot, megoldásötletet a problémáimra, recepteket, étrend ötletet, teljes körű felvilágosítást, után követést, bónusz ajándékokat, figyelmet.

Anna maximálisan törődik az ügyfeleivel, az elvártan felül teljesít, minden segítséget megpróbál megadni a sikerhez és mindezt személyre szabva, szerintem ilyen egy igazi tanácsadó, mint ő!”

Ha Téged is inspirál Szilvi története és a sikerek, amit a Táplálko-ZÓNA programmal elért, akkor keress bátran, Neked is örömmel és szeretettel segítek!

Ne feledd: ha jól eszel, jól leszel! 🙂

Ha pedig jól jönne a döntésedhez egy kötelezettség-mentes „kérdezz-felelek”, akkor

hívj fel

vagy írj nekem bátran a hello@taplalkozona.hu email címre és igyekszem segíteni a döntésben is.

Pin It on Pinterest