fbpx

Gyakran elgondolkozom azon, mennyire hálás vagyok a munkámért. Azokért az emberekért, akikkel foglalkozhatok. Akiknek adhatok és akiktől én is folyamatosan kaphatok, tanulhatok.

Azokért a sikerekért, amikért közösen megdolgozunk. Az értékekért, amiket együtt létrehozunk, megosztunk egymással. A közös tapasztalatokért, amik előre visznek a céljaink felé és folyamatosan segítenek a fejlődésben.

Nagyon hálás vagyok, hogy kivétel nélkül olyan személyekkel dolgozhatok együtt, olyanok választanak segítségül és mentorul, akikkel – ismerősként vagy ismeretlenül is – hamar azonos hullámhosszra kerülünk és nehézségek nélkül tudunk együtt dolgozni, egymásra figyelni és a kitűzött cél felé hatékonyan haladni.

Akire nagyon büszke vagyok… 🙂

Az elmúlt hetekben ismét véget ért két együttműködés: a Táplálko-ZÓNA két különböző funkcionális táplálkozás csomagja keretében két fantasztikus hölggyel foglalkozhattam, csodálatra méltó eredményekkel.

Egyikük, akit nagy büszkeséggel mutatok be most Nektek: Jámbor Fruzsina, aki egy tüneményes kétgyermekes anyuka és egy igazi hős – ha tovább olvastok, számotokra is kiderül, hogy miért.

Ha csak a „szimpla” eredményekre vagy kíváncsi, akkor álljon itt röviden:

2 hónap alatt CSAK ÉTRENDDEL és néhány MEGVÁLTOZTATOTT SZOKÁSSAL:

  • mínusz 15 kg,
  • mínusz 2-3 ruhaméret,
  • újra viselhető (fél gardróbnyi) ruhák,
  • visszanyert önbizalom, egészség és nőiesség.

De hogy többet is megtudj a puszta számokon túl, ajánlom elolvasni a teljes sztrorit: meglátod, megéri!

Hogy kezdődött?

Fruzsival nem ismertük egymást személyesen, mielőtt együtt kezdtünk dolgozni, sőt, a program ideje alatt az utolsó konzultációig is végig csak online „találkoztunk”. Mindketten tagjai vagyunk egy vállalkozó anyukákat tömörítő támogató közösségnek, ahol Fruzsi tavasz derekán a következőt írta:

„Sziasztok! Tartós életmódváltáshoz keresek nem barterben segítőt. Kulcsszavak: fogyás, étrend, hosszan szoptatás, endometriózis, lelki támogatás, motiváció. Ha lehet, skype vagy személyes tanácsadás kellene, nem elég most egy app. Köszi!”

Hát ezzel kezdődött, hogy kommunikációba kerültünk.

Néhány üzenetváltás és további néhány hét alatt Fruzsiban megérlelődött a döntés: igényli a segítségemet és ehhez a 2 hónapos DYNAMIC csomagot választja. Június közepével neki is láttunk a közös munkának.

Fruzsi, a hős!

Miután – az állapotfelmérés, labor és egészségügyi előzmények figyelembe vételével – összeállítottam az egyéni programcsomagját, Fruzsi elképesztő tettrekészséggel, kreativitással és céltudatossággal, okosan megtervezett lépésekkel indult el a megvalósítás útján.

Érdemes tudni, hogy nem volt egyszerű dolga. A mindennapokban két pici lányka mellett lavírozva kellett mindent megoldania, amiben volt néhány extra körülmény is: éjszakai szoptatás, ovis nyári szünet és önellátó balatoni nyaralás is. De Fruzsi eltökélt volt és ügyes: mindenre (is) megtalálta vagy létrehozta a megoldást! Már hetek teltek el az indulásunk óta, amikor – a naplójában az alvásának a mennyiségeit, „szaggatott” jellegét látva – egyre inkább ez fogalmazódott meg bennem: „Fruzsi, Te egy igazi HŐS vagy!”

A heti online konzultációinkon végighaladtunk a kérdésein, értelmeztük, ha volt olyan tapasztalata, megfigyelése és együtt örültünk a sikereknek, amikből minden napra jutott.

Ha csináljuk, működik…

Amikor arról kérdeztem, milyen érzésekben, érzelmekben tudná megfogalmazni, amit az elmúlt hónapok nyújtottak neki, Fruzsi ezt válaszolta:

Megnyugvás, kinyílás, öröm. Majd minden napra jutott egy külső vagy belső pozitív visszacsatolás, sikerélmény…

Óriási élményt nyújtott Fruzsi hetente küldött táplálkozási naplóját olvasnom: nem csak a hibátlanul, de azért életszerűen alkalmazott támogató étrendje láttán, hanem mert minden napnál megfogalmazta az aznapi tanulságokat, sikereket, nehézségeket, amik napról-napra inspirálták őt és mozdították előre a haladását.

A végletekig személyre szabott programot követni sem volt annyira nehéz, hiszen az elejétől éreztem a pozitív hatásait.

A program során kerestünk megoldást – alternatív fagyitól kezdve a vegyszermentes kozmetikai márkákon át – mindenre, ami csak felmerült vagy szükséges volt.

A hétről-hétre átadott tudásanyagokról és gyakorlati segédanyagokról Fruzsi így nyilatkozott:

Sokat, túl sokat is olvastam a témában [korábban], ebből a katyvaszból kaptam kiutat.

Szépen fokozatosan az új étrendből rutin vált és most, hogy a program végéhez érkeztünk, nyugodt szívvel engedem el Fruzsi kezét, mert tudom, jó úton halad és kellő tudás is társul az új szokások mellé, hogy mindez tudatos, sikeres életmód maradjon az életében.

S hogy az elért eredményekről is szót ejtsünk: Fruzsi fantasztikus teljesítményt vitt véghez az életmódváltással 2 hónap alatt. Hogy mit nyert – akár a számokban kifejezhető, akár a nem számszerűsíthető eredményeket tekintve -, illetve hogy a változás szerinte mennyire tartós, ő így fogalmazott:

Önbizalom, egészség, nőiesség.
Vesztettem 15 kilót, 2-3 ruhaméretet, visszanyertem egy fél gardróbnyi ruhát.

Csak tartós eredményei vannak, remélem. Egy új életforma kezdődött el, amit remélem, hogy a családomnak is tovább tudok adni. És végre ehető desszerteket is tudok készíteni.

2019. június
… ahonnan indultunk

2019. augusztus
… ahová 2 hónap alatt jutottunk

Amikor megkérzedtem, volt-e olyan része az együttműködésünknek, amiben eredetileg másra számított és ehhez képest csalódás érte, akár pozitív, akár negatív értelemben, ezt a választ kaptam:

Igen, volt, pozitív értelemben!

Nem hittem, hogy ennyire rosszul tudok dolgokat… és, hogy lehet támogatni tényleg ennyire pozitívan is!

Végül az utolsó konzultáción személyesen is megismerkedtünk, a napokban pedig a következő, szívmelengető gondolatokat írta Fruzsi visszajelzésként az együttműködésünkről.

Hát ezért vagyok minden nap hálás és ezért tesz boldoggá, hogy a munkám nem hiábavaló.

Pont azt kaptam, amit szerettem volna, sőt többet!

Az a profizmus, tudás és rendszerezettség nem működhetett volna, ha nem áll mögötte Anna, aki az egészet hitelességgel, melegséggel és lélekkel tölti meg!

Nagyon hálás vagyok az elmúlt hónapok közös munkájáért, tényleg nagy hatással volt az életemre!

Ha Téged is inspirál Fruzsi története és a sikerek, amit a Táplálko-ZÓNA programmal elért, akkor keress bátran, Neked is örömmel és szeretettel segítek!

Ne feledd: ha jól eszel, jól leszel! 🙂

Ha pedig jól jönne a döntésedhez egy kötelezettség-mentes „kérdezz-felelek”, akkor

hívj fel vagy írj nekem bátran a hello@taplalkozona.hu email címre és igyekszem segíteni a döntésben is.

Pin It on Pinterest