fbpx

… amikor visszajelzést kapok az ügyfeleimtől

Még mindig tart a sorozat: mi mindent szeretek a munkámban.
Mert ugye szinte mindent szeretek benne.

Ahogy a sorozat legutóbbi részében ígértem, ezúttal egy olyan dologról írok részletesebben, ami összefüggésben áll a fejlődésemmel és a marketinggel is.

Titokzatosan hangzik, igaz?

Pedig nem az: az ügyfeleimtől kapott visszajelzésekről lesz szó.

Számomra az ügyfeleimmel való közös munka utáni visszajelzés
két ok miatt is nagyon fontos.

Az egyik,

hogy egy együttműködést akkor érzek befejezettnek, akkor tudom lezártnak tekinteni, ha megismerhetem a mentoráltjaim gondolatait, visszatekintve is.

Ha megosztják velem az érzéseiket, hogyan élték meg az együttműködésben töltött heteket, hónapokat.

Mennyire voltak elégedettek.

Mit nyújtott, milyen értékeket adott nekik a személyre szabott programjuk.

Ezért amikor egy közös munka lezárul, a véleményükről kérdezem az embereket és a gondolataikról, ami az együttműködésünk kapcsán kialakult bennük.

A másik,

hogy az ügyfeleim visszajelzései nélkülözhetetnek a fejlődésemhez.

A munkám során mindig a maximumra törekszem. A lehető legnagyobb szakmai körültekintéssel és figyelemmel igyekszem lenni a mentoráltjaim irányában, mind a személyre szabottságban és minden további vonatkozásban.

Ugyanakkor folyamatos igényem, hogy fejlődjek és fejlesszek, ezért az ügyfeleim visszajelzései, javaslatai is nagyon fontosak számomra, hogy még jobbá válhassak. Hogy szakmailag is, emberileg is még többet nyújthassak a csomagjaimban.

Óriási örömmel tölt el, amikor visszajelzést kaphatok sikerekről, tanulságokról, felismerésekről, összességében arról, hogy a közös munkánk nem volt hiábavaló.
Emelett azokra az „építő kritika” jellegű gondolatokra is nagyon kíváncsi vagyok és hálás ezekért is, amik segítenek és inspirálnak, hogy fejlődhessek.

Az ügyfeleim visszajelzései, amellett, hogy számomra és a személyes fejlődésem szempontjából nagyon fontosak, egy további vonatkozásban is nagyon nagy segítségül tudnak szolgálni.

És itt jön a marketing összefüggés.

Az ügyfélvélemények, visszajelzések mások számára is értékesek.

Biztosan Te is ismered és – akár tudat alatt is, de – alkalmazod a rutint, amikor valami jelentősebb értékű dolgot készülsz vásárolni.

Először megnézed a termék műszaki/technikai/egyéb fontos paramétereit, jellemzőit és kiválasztod, ami pont megfelelő a számodra. Mielőtt azonban végleges döntsét hoznál, megnézed az adott „termékre” vonatkozó véleményeket, értékeléseket. Akinek már van ilyen (vett már, próbálta már, igénybe vette), mennyire elégedett vele, mennyire érzi úgy, hogy érdemes volt megvennie, mik a tapasztalatai.

Nos, ez ugyanígy működik egy olyan szolgáltatással, programmal kapcsolatban is, mint amilyenek a Táplálko-ZÓNA csomagok.

Sokszor azok a beszámolók, visszajelzések billentik a döntés mérleg-nyelvét ide vagy oda, hogy milyen tapasztalatokról, véleményekről, eredményekről olvashatnak az érdeklődők a csomagokkal kapcsolatban.

Lehet, hogy egyszer a Te döntésedben is szerepet játszanak majd ezek a vélemények…

Azok az ügyfeleim, akik szívesen hozzájárulnak a visszajelzésük publikusságához, sokat segíthetnek másoknak a döntésben, akik barátkoznak a gondolattal, belevágjanak-e egy személyre szabott Táplálko-ZÓNA programba.

Illetve másokat is hozzásegíthetnek azokhoz az értékekhez, amiket számukra jelentett az együttműködés.

S hogy ne csak általánosságban beszélgessünk erről a szívemcsücske témáról, mutatok Nektek néhány részletet az elmúlt hónapok friss visszajelzéseiből.

Judit

Judit

2020.03.19.

“Mind mínusz kilókban, mind plusz motivációban gyarapodtam, illetve olyan tudással gazdagodtam, amellyel hosszú távon is képes leszek – ha nem is folyamatosan tökéletes szinten tartani, de –
mindig a helyes irányba kormányozni a táplálkozásom.

Sok fontos összefüggést ismertem meg, és így önállóan is tovább tudom folytatni azt, amit közösen elkezdtünk felépíteni.

Rácz-Fodor Andrea

Rácz-Fodor Andrea

2020.05.09.

„Nagy optimizmussal álltam a feladat előtt, melyet az első beszélgetésünk csak megerősített.

A közös munkánk nagyon gördülékeny volt, bármit kérdeztem, mindenre tudtál válaszolni, megoldásokat adni.

Utánajártál a dolgoknak, igazán törődtél velem, biztattál, amire szerintem mindenki vágyik.”

Detti

Detti

2020.08.12.

“Nagyon jól éreztem magam. Sok új ismerettel lettem gazdagabb.

Könnyebben kiismerem magam a táplálkozás rejtelmeiben. … A segítségeddel könnyebb volt betartani és megtanulni a helyes táplálkozás “szabályait”.

Olyan tudást nyertem, amit azóta is igyekszem hasznosítani és az általad tett javaslatoknak megfelelően étkezni, élni.”

Remélem, tetszett a sorozat, amiben bepillantást nyerhettél a munkám olyan részleteibe is, amik nincsenek annyira szem előtt, inkbb a kulisszákhoz tartoznak!

Ha barátkozol a gondolattal, hogy a segítségemmel változtatnál a táplálkozásodon, akkor 
nézz körül kicsit az oldalamon: mi az a funkcionális táplálkozás, vagy mit takar a mentorálás a különböző választható csomagokban.

Ha pedig kérdésed van, keress meg bátran, örömmel segítek!

Pin It on Pinterest