fbpx

… a szakmai fejlődéssel, önképzéssel kapcsolatban.

Folytatódik a sorozat, amiben betekintést nyújtok, mi minden tartozik a munkámhoz szakmai vonatkozásokban és azon túl, illetve hogy egy-egy feladatrészben mit szeretk a legjobban.

Az előző sorozatrészben ígértem, hogy ezúttal arról mesélek kicsit, mit szeretek legjobban abban, amikor képezhetem magam.

Alapvető fontosságú számomra, hogy mind a személyiségemben, mind a tevékenységeimben, képességeimben, kompetenciáimban fejlesszem, képezzem magamat, amihez a szakmai fejlődés is hozzátartozik.

Nézzük sorban, milyen repertoárból válogatok mindehhez!

Rendszeresen figyelem, milyen szakmai továbbképzéseken, webináriumokon, offline képzéseken vehetek részt,

ahol szakmai tekintélyektől tanulhatok és bővíthetem, mélyíthetem az ismereteimet.

Ugyancsak szeretek szakmai könyveket olvasni,

amiket aztán feldolgozok és igyekszem a gyakorlatban hatékonyan alkalmazni.

Amit mindebben a legjobban szeretek,

hogy újabb és újabb összefüggéseket érthetek meg az emberi szervezet működéséről, ami minden egyes alkalommal lenyűgöz, mennyire bámulatos teremtmények vagyunk.

Szintén óriási élmény ezekben az ismeretekben felismerni és rendszerbe foglalni az egészség támogatásának komplex lehetőségeit.

És még nagyobb öröm, amikor ezeknek a szakmai fejlődéseknek a nyomán még hatékonyabb és tapasztalhatóbb segítséget tudok nyújtani az embereknek.

A következő sorozatrészben arról írok részletesebben, mit szeretek leginkább abban, amikor újabb tudásanyagokat, gyakorlati segédanyagokat készítek, illetve új recepteket fejlesztek.

Tartsatok velem!

Addig is, ha van kedvetek, nézzetek körül kicsit az oldalamon: mi az a funkcionális táplálkozás, vagy mit takar a mentorálás a különböző választható csomagokban.

Ha kérdésed van, keress meg bátran, örömmel segítek! 

Pin It on Pinterest